Werkwijze

Volg ons op:

GSM: 0479 333 965

Werkwijze

Hoe gaan we nu te werk?

 

  1. U maakt een afspraak met een medewerker van Trumo Bouwadvies. Samen kijken we welk tijdstip voor u het best mogelijk is voor een plaatsbezoek. Indien gewenst komen we graag 's avonds langs, of in het weekend.
  2. U verzamelt enkele documenten die de energiedeskundige kunnen helpen bij het onderzoek (bouwvergunning, plannen, facturen...). Om u hierbij te helpen is er een handige aanstiplijst.
  3. Onze medewerker komt de woning inspecteren tijdens het plaatsbezoek. Jullie overlopen samen eerst even de aanstiplijst en de documenten die u heeft verzameld. Vervolgens bekijken jullie de woning meer in detail en doet de energiedeskundige enkele opmetingen. Ook worden enkele manipulaties uitgevoerd op de verwarmingsinstallatie. De duurtijd van het plaatsbezoek bedraagt ongeveer 1 uur (afhankelijk van de complexiteit van de woning en de hoeveelheid meetwerk). U zorgt ervoor dat alle ruimtes vrij toegankelijk zijn (bv. toegang tot een gemeenschappelijke stookruimte, of toegang tot de zolder).
  4. De energiedeskundige verwerkt alle gegevens op kantoor en maakt een proefcertificaat. U krijgt hierbij de uitnodiging tot betaling van de factuur.
  5. Het officiƫle en gehandtekende energiecertificaat wordt u via postorder opgestuurd, tezamen met de mogelijke verbeteringswerken die u vrijblijvend kan uitvoeren om een betere score te bekomen.

 

EPC?

Wat is een EPC?

PRIJZEN

En hoeveel moet dat kosten?

VRAGEN?

Enkele veelgestelde vragen

en nuttige links

Copyright @ Trumo Bouwadvies. Alle rechten voorbehouden.